برگزاری مراسم تقدیر از رئیس محترم دانشکده

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۲ کد : ۵۰۱۲ اخبار
مراسم "تقدیر از استاد فرهیخته، دکتر مجتبی محمدی" در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجه برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر مهدی ماحوزی استاد پیشکسوت زبان و ادبیات فارسی، دکتر حمید رضا فاطمی پور معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد، مدیران گروه های آموزشی، استاد محمد فائض و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده در محیطی کاملا صمیمانه برگزار شد.

پس از تلاوت قرآن و پخش سرود ملی"لیلی طاهریان" دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی به قرائت متن زیبایی در تکریم از استاد فرهیخته دکتر مجتبی محمدی پرداختند.

سپس دکتر مهدی ماحوزی ضمن تقدیر از دکتر مجتبی محمدی به بیان اندیشه های لطیف و رهنمود های سازنده و ارزنده ایشان پرداختند و تمام این مجموعه و افراد آن را مفتخر به میزبانی ایشان دانستند.

در ادامه این مراسم دکتر حمید رضا فاطمی پور به تکریم و پاسداشت از زحمات بی شائبه یکی از سرمایه های گران سنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اشاره کردند که چند گاهی با همت و تلاش والای خود سمت ریاست دانشکده را عهده دار بودند. تکریم از انسانی والا مقام که انسانیت را هم زمان با دانش تفسیر کرد و به حق که در این مسیر گام هایی برافراشته و کوششی مخلصانه داشته است.

سپس حضار به مشاهده کلیپ زیبای گزارش فعالیت های دکتر مجتبی محمدی که توسط دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی "سید کیارش موسوی" تهیه شده بود دعوت شدند.

پس از آن دکتر مجتبی محمدی، استاد محبوب و با کفایت دانشکده، برگزاری این مراسم را قدردانی از کلیه مدیران دانشکده در طول سالیان گذشته دانست که با عشق، کوشش و تدبیر امور دانشکده را پیش برده اند تا امروز به این نقطه برجسته برسد.

وی افزود از این بزرگی همین بس که دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجه تنها دانشکده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن است که میزبانی و مدیریت برگزاری 4 همایش و کنفرانس بین المللی معتبر در کشور را بر عهده داشته است:  همایش بین المللی بزرگداشت اندیشه های جهانی مولانا جلال الدین محمد بلخی (1388)، همایش بین‌المللی هزارمین سال سرایش شاهنامه فردوسی (1390)، همایش بین المللی خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی (1394) و پانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران (1396). این دانشکده همچنین دارای یک مجله تخصصی با درجه علمی-پژوهشی به نام "پژوهشنامه ادب حماسی" است که دارای امتیاز بالایی در سایت وزارت علوم است.

در انتها یکی از دانشجویان هنرمند دکتری زبان شناسی دانشکده "کیوان بحرینی" با اجرای خود بر غنای این مراسم افزود.

این مراسم با اهدای لوح تقدیر و پذیرایی از حاضرین به پایان رسید.

( ۲ )