رویداد کتابخانه باز در دانشکده

به مناسبت آغاز سال تحصیلی و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی رویداد کتابخانه باز برگزار می گردد .
۲۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۵ کد : ۴۹۵۰ اخبار

به مناسبت آغاز سال تحصیلی و ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی رویداد " کتابخانه باز" برگزار می گردد .

در این رویداد که به همت رئیس دانشکده دکتر مجتبی محمدی و پژوهش دانشکده از تاریخ یکشنبه 28 مهر الی پنجشنبه 2 آبان در دانشکده برگزار می شود دانشجویان اجازه دارند با ورود به کتابخانه از کتابهای موجود در آن بازدید به عمل آورند. هدف از این رویداد که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید برگزار می شود، افزایش انس و الفت دانشجویان با فرهنگ کتاب و کتاب خوانی است.

لازم به ذکر است که برای ورود به کتابخانه ارائه کارت دانشجویی الزامی است و عضویت در کتابخانه ضروری نیست. ضمنا با توجه به کمبودفضای کتابخانه لازم است دانشجویان بازدید خود را طوری برنامه ریزی کنند که به طور پراکنده در طول ساعات اداری (8 الی 16) انجام گیرد.

( ۱ )