برگزاری جلسه معارفه دانشجویان دکتری جدید در دانشکده

۱۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۱ کد : ۴۹۳۱ اخبار
مراسم معارفه دانشجویان دکتری ورودی جدید دانشکده برگزار شد.

این مراسم با حضور رئیس دانشکده دکتر مجتبی محمدی، مدیر گروه آموزش زبان انگلیسی، زبان شناسی و زبان و ادبیات فارسی دکتر اندیشه صنیعی، به همراه تعدادی از اعضای هیات علمی دکتری گروه زبان و ادبیات فارسی و زبان شناسی در محیطی کاملا صمیمانه برگزار شد.

در ابتدای  این مراسم دکتر محمدی ضمن خوش آمد گویی به بیان تاریخچه کوتاهی از دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رودهن و دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجه پرداختند و دانشجویان را با مختصری از دستاوردهای علمی، پژوهشی و آموزشی دانشکده آشنا کردند.

پس از آن دکتر صنیعی ضمن عرض خیر مقدم و معرفی اعضای هیات علمی توضیحاتی  در مورد فرایندها و مراحل تحصیل شامل تعداد دروس، آزمون زبان انگلیسی ، آزمون جامع و دفاع از رساله را ارائه نمودند.

در ادامه این  مراسم دکتر علی عین علیلو استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی به نمایندگی از اعضای هیات علمی، خوش آمدگویی و راهنمایی های لازم را ارائه کردند.

سپس تعدادی از دانشجویان جدید سخنانی را در زمینه نحوه آشنایی با دانشکده و علت انتخاب واحد رودهن ایراد کردند.

این مراسم با معرفی کارکنان حوزه های آموزش و پژوهش دانشکده و پذیرایی به پایان رسید

( ۲ )