گزارش برگزاری نمایشگاه کتاب های داستانی دفاع مقدس

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۴ کد : ۴۳۵۱ اخبار

نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته دفاع مقدس در تاریخ ۹۷/۷/۱ با همکاری سرکار خانم دکتر سپیده سپهری، عضو هیات علمی دانشکده ادبیات فارسی وزبانهای خارجه، و شورای فرهنگی دانشکده درساختمان فرهنگی پیامبر اکرم(ص) افتتاح گردید وبه مدت ۲هفته ۱۰۰ رمان برگزیده ی دفاع مقدس در آن به معرض نمایش  گذاشته شد.

گشایش این نمایشگاه باحضور ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر شهرکی پو، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، جناب آقای دکتر فاطمی پو، ریاست دانشکده ادبیات فارسی وزبانهای خارجه، جناب آقای دکتر محمدی، ریاست نهاد رهبری،جناب حاج آقا سراج ،مدیریت گروه زبان وادبیات فارسی، جناب آقای دکتر عین علیلو ودیگر مسئولان وهمکاران وهمچنین برخی دانشجویان مقاطع ارشد ودکتری صورت گرفت.دراین افتتاحیه آقای دکتر شهرکی پور وحاج آقای سراج در بزرگداشت هفته ی دفاع مقدس وضرورت تشکیل این نمایشگاهها سخنانی ایراد کردند.
در انتخاب این صد رمان سعی بر آن بوده که علیرغم زمان محدود وهزینه ی بالای تایپ وتهیه کتاب ،آثاری به نمایش گذاشته شود که بیانگر رنجها، ناکامیها وفداکاریها وایثارگریهای شهدا، حانبازان واسرا وخانواده هایشان باشند.در برخی آثار زنان محور داستان بوده ودربرخی دیگر به کودکان ونوجوانان پرداخته شده است...تحلیل شخصیتی زنان وکودکان در هجرتهای پیش آمده قابل توجه میباشد.تاثیری که جنگ روی تکامل شخصیتی جهادگران ،شهروندان وصاحبان مشاغل گذاشته است.این آثار درقالب گزارشها،خاطره نویسیها،رمانهاومصاحبه ها به شکل مستند وآمیغی از حقیقت وافسانه به تحریر در آمده اند.