اختتامیه بازارچه خیریه کیش مهر

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۹ کد خبر : ۳۲۴۳ اخبار

دومین بازارچه خیریه کیش مهر در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجه که با هدف تقویت روحیه نوع دوستی و همچنین کمک به کودکان بی سرپرست در اسفند ماه ۹۵ برگزار شد با استقبال گسترده استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه |پس از یک هفته به پایان رسید.

در این بازارچه حدود ۳۰ نفر از دانشجویان با ارائه کارهای خود در غرفه های صنایع دستی، نقاشی، خطاطی، عکاسی، و آشپزی مشغول به فعالیت بودند و بالغ بر ۷۰۰ نفر از استادان، کارمندان و دانشجویان از آن دیدن کردند.

در نهایت مبلغ جمع آوری شده که بالغ بر 15 میلیون ریال بود در آستانه سال نو با حضوراستاد عباسی فرد، عضو شورای فرهنگی دانشکده و مدیر اجرایی بازارچه ، سرکار خانم کلانتری  نماینده دفتر فرهنگی دانشکده و چند تن از استادان به مرکز نگهداری از کودکان بی سرپرست حورا واقع در شهر رودهن اهداء گردید.