افتتاح دومین بازارچه خیریه کیش مهر

۱۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۱ کد خبر : ۳۲۱۳ اخبار

مراسم افتتاحیه بازارچه کیش مهر هشتم اسفند ماه در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجه با حضور معاون محترم آموزشی واحد جناب آقای دکتر فاطمی پور، رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر محمدی ،  حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا زارع زاده ، جناب آقای دکتر ماحوزی، مدیران گروه های آموزشی و پژوهش و جمعی از استادان ، دانشجویان و کارکنان این دانشکده برگزار گردید.

این بازارچه با پیشنهاد شورای فرهنگی دانشکده و با همکاری خانواده بزرگ و صمیمی ادبیات فارسی و زبان های خارجه در بخش های مختلفی از قبیل آشپزی ،  صنایع دستی ، خطاطی ، نقاشی ، پوشاک و کتاب های درسی برپا شده بود و تا پایان وقت اداری روز یازدهم اسفند ماه به فعالیت خود ادامه داد.

از اهداف برگزاری چنین برنامه ای می توان به تقویت روحیه همکاری و نوع دوستی در میان دانشجویان و جمع آوری کمک های عزیزان در روزهای پایانی سال اشاره کرد.