برگزاری دومین بازارچه خیریه کیش مهر به همت شورای فرهنگی دانشکده

۲۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۵ کد خبر : ۳۱۵۲ اخبار

دومین بازارچه خیریه کیش مهر از تاریخ هفتم لغایت یازدهم اسفند ماه سال جاری در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجه برگزار می شود. این بازارچه به رسم دوره گذشته در هفته های پایانی سال و از سوی شورای فرهنگی دانشکده تشکیل می گردد و در آن از خیرین دانشگاهی دعوت می شود با ارائه آثار و فعالیت های هنری و خدماتی خود در این حرکت انسان دوستانه شرکت کنند. پس از به فروش رسیدن این آثار به بالاترین قیمت پیشنهادی از سوی بازدیدکنندگان در طول برگزاری نمایشگاه منافع مادی حاصل از آن تحت نظارت معاونت محترم دانشجوئی فرهنگی واحد تحویل مراکز خیریه می شود.

از استادان،‌ دانشجویان و کارکنان نیکوکار و خیر دعوت می شود تا کارهای خود را در هر یک از زمینه های نقاشی، خطاطی، عکاسی، شمع سازی،‌ آشپزی،‌ شیرینی پزی، گل آرایی،‌ صنایع دستی، تذهیب، ... حداکثر تا روز چهارشنبه 4 اسفند به خانم کلانتری  در دفتر فرهنگی دانشکده (طبقه دوم، داخلی 2429) ارائه کنند. لازم به ذکر است که علاقه مندان می توانند کتاب های بلا استفاده (سالم و تمیز)‌ خود را نیز در این بازارچه ارائه کنند.