نحوه نگارش پایان نامه های ارشد رشته آموزش و مترجمی زبان انگلیسی

در جلسه شورای تخصصی و پژوهشی دانشکده تصمیم نهایی جهت نگارش پایان نامه های ارشد لاتین توسط اعضای گروه اتخاذ گردید. همچنین ترتیب قرار گرفتن صفحات در پایان نامه نیز تعین گردید. جهت مشاهده فایل های مربوطه برروی عنوان خبر و سپس لینک های مورد نظرکلیک نمایید.

ادامه مطلب
مراسم پاسداشت روز زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.

به مناسبت بیست و پنجم اردیبهشت ماه مصادف با روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی مراسم باشکوهی با حضور جمعی از مسئولان واحد، استادان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارکنان برگزار گردید.

مهلت ارائه مدارک دفاع از پایان نامه های ارشد و دکتری در نیمسال دوم ۹۸ - ۹۷

مهلت ارائه مدارک دفاع از پایان نامه های ارشد و دکتری نیمسال دوم ۹۸ - ۹۷ تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه ۱۳۹۸/۰۶/۰۷ خواهد بود . بدیهی است دانشجویانی که پس از تاریخ ذکر شده مدارک خود را تحویل دهند به نیمسال بعدی موکول خواهد شد و مسئولیت آن بر عهده دانشجویان است .